L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 6 de març del 2013

La "Marxa de les Torxes" serà el pròxim dissabte

La tradicional “Marxa de les Torxes” tindrà lloc el dissabte dins dels actes de commemoració del “Dia de la Valldigna”.

L’acte es desenvoluparà segons és tradicional: les marxes dels diferents pobles vindran a confluir a la porta del monestir, lloc on es llegirà un manifest. En el cas de Tavernes, l’eixida està prevista a les 6 de la vesprada des de la parròquia de Sant Pere, i el trajecte serà l’habitual: Camí Pla fins a buscar la Fontarda i seguir fins el monestir.

A les 8 de la vesprada està prevista la lectura del manifest. Aquells que ho desitgen poden tornar a Benifairó i Tavernes amb l’autobús que estarà situat davant del Bar Levante de Simat.
-