L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 5 de març del 2013

FALLES 2013: Passeig i La Via obtenen els guardons al ninot indultat



 La falla Passeig ha vist indultat el seu ninot en la categoria de falles grans mentre que La Via ha obtingut eixe guardó entre les falles infantils. El ninot de la Falla Passeig, obra de l’artesà Juan Carlos Donet “Xarli”,  representa els iaios que han de fer volantins per cuidar els nets, fins i tot, fer pallassades. La  Via ha presentat un ninot obra de l’artesà Juan Martí Martínez, i representa la protagonista que espera per poder eixir a escena.


La inauguració ha comptat amb la presencia de la fallera major de Tavernes, Raquel Mafé, del president de la FdeF, Ximo Felis i de l’alcalde  de Tavernes, Jordi Joan, així com molts fallers i falleres. Centenars de persones s’han acostat a la Casa de la Cultura per assistir a l’acte i han contribuït amb vora cent quilos d’aliments per a Cáritas.

La exposició pot visitar-se fins el dijous en horari de 18 a 21 hores.
-