L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 3 de març del 2013

FALLES 2013: L'alcalde no tenia apuntador




Hem rebut aquest correu i la foto que il·lustra la notícia:
Hola Cotorra:

Molt bon dia ens done Déu a tots i a totes. M’ha arribat per twuitter esta  foto que està corrent molt i que demostra que Jordi no necessita apuntadora per al discurs de la crida i també que  tots els polítics no són iguals i que tots tampoc necessiten apuntadors per parlar-li al seu poble.

Ho deixe en les teues mans el publicar-la si ho creus convenient.
Salutacions. 

Ho creguem convenient. Ens hem pres la llibertat i la confiança i t'hem corregit algunes cosetes. Gràcies.
-

10 comentaris:

Robinjut ha dit...

Home, voldríeu comparar un alcalde am una fallera? Si havera estat un polític seria altra cosa. També deuria ser notícia la incompetència, no la normalitat com en aquesta, pero com a tots llocs, ací s'en trau punta (i vots) a tot.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa, amic, ací no es trau "punta" a res, simplement ens hem limitat a reproduir, com tantes altres vegades, hem fet un correu que ens ha arribat. O siga que de voler traure punxa (correcte) res. A més, es una bona notícia per a falles i més després del que hem viscut sobre "apuntadors/es" fa uns dies.
Sembla ser que no saps de que va la cosa. Fes alguna cerca per google amb més o menys "l'alcalde de Gandia, Arturo Torro, veta a un mitjà gandià per haver publicat una foto on es veia que li apuntaven el discurs de la crida".
Si la cosa ha corregut tota Espanya i que rar que no ho sàpigues?

Anònim ha dit...

Robin tradicions una vegada mes opines sense saber de que va el tema. T'agrada massa clavar la pota.

Anònim ha dit...


La informació:

http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/02/23/ejecutivo-gandia-corta-informacion-semanario-sacar-foto-crida/976714.html

Anònim ha dit...

La fallera major ho va fer molt bé i no tenia cap apuntador. Molt mala bava, Robinjut, eixe comentari que fas, pero vinguent de qui ve ja no m'extranya res.

Jo es que flipe ha dit...

Sí, està fent-ho per twiter gent del Bloc per donar-se autobombo. Si és una gran notícia, un alcalde parlant sense apuntador!

Anònim ha dit...

La noticia no es eixa, sino esta

http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/02/23/ejecutivo-gandia-corta-informacion-semanario-sacar-foto-crida/976714.html

La Cotorra de la Vall ha dit...

Senyor Robinjut, vosté ha replicat la noticia i nosaltre li hem (i altres li han) replicat. Estem (estan)en pau. No mirem que passe res de nou ni tinga més importància per seguir el pin-pan-pum al qual vol que entrem. No volem donar-li més color al drap.

Pensem que la notícia està clara i que ni la fallera major (molt bon discurs) ni l'alcalde no tenien apuntador.

Açò no és el seu frontó particular, on cada cosa que es publica té la seua replica, contrarreplica i la replica de la contrarrepliga... i massa vegades sense aportar res de nou.

És voste lliure d'anar a contar que no li hem volgut publicar més repliques sobre eixe tema on vulga.

I ens sap greu haver-li-ho de dir, però som nosaltres qui portem el blog, publiquem els temes i marquem la línia a seguir. I també quan un tema s'ha de tallar, pel motiu que siga.

Anònim ha dit...

Eixe de Serwood ja vos a retratat al cuadern. No heu ixit mol be a la foto.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa, s'ha retratat ell mateix. S'ha tret la carasseta. A nosaltres només ens retraten els 800 lectors diaris (i els que ho fan des del facebook) i eixim molt bé, perque les xifres no minven.