L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 13 de març del 2013

Hauria pogut ser de la Valldigna i, fins i tot, haver estat molt més greu. I mentrestant el govern valencià del PP mirant a un altre costat


Foto: Gente de la Safor

Ahir una persona va resultar ferida a l’hospital Sant Francesc de Borja de Gandia perquè damunt del braç i del muscle li van caure trossos del sostre que es va enfonsar. Va ser atesa en urgència i la cosa no va passar a més. Tot va quedar en un esglai, però... ¿ i si passa? Perquè no era la primera vegada, sinó la tercera que hi ha problemes pareguts a l’hopital de Gandia: febrer del 2006, juliol del 2008 i ara. Aleshores l’excusa perfecta era que s’estava construint el nou hospital, però... ¿i ara? Què diran ara, quan el nou hospital fa mesos i mesos que està paralitzat?

La caiguda d’una gran part del fals sostre va tindre lloc en la quarta planta, al passadis, i segons fonts de l’hospital arreplegades per la premsa d’avui l’incident no va afectar cap zona assistencial i no va aturar la prestació correcta dels pacients ingressats.

El grup parlamentari Compromís ja ha demanat al Consell del govern del PP pel lamentable estat d’aquest centre hospitalari que aten a la Safor-Valldigna. “El que ha passat a l’Hospital de Gandia demostra que el govern valencià a més d’inútil en la seua gestió, ara és ja perillós" manifestava la diputada Mònica Oltra.

Per a Compromís, i ja es la enèsima vegada que ho denuncia, els pacients del Sant Francesc de Borja ni estan en condicions de seguretat, ni es garanteix el seu benestar quan hi ha una construcció nova que no s’utilitza per la inoperància del govern del PP.

La diputada de Compromís ha manifestat que les prioritats han d’estar molt clares i si tenen diners per als clubs de futbol n’han de tindre més per a la sanitat i per garantir la seguretat dels usuaris i treballadors de l’Hospital de Gandia.