L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 11 de març del 2013

La Generalitat del PP elimina 15 milions d’euros del programa d’assistència sanitària i els destina a pagar interessos de demora als bancs. El PP atén als bancs i els retallen serveis bàsics per a la ciutadania.


Compromís ha denunciat que el Govern valencià del PP ha decidit llevar 15 milions d’euros de les partides destinades a materials, maquinàries o transport. I això podria ser l’explicació de les retallades en el servei d’ambulàncies de la Conselleria de Sanitat i que la qualitat de l’atenció dels pacients a l’augmentar el temps de resposta dels serveis mèdics. 

Compromís considera que retallar 15 milions d’euros per a assistència sanitària suposarà un empitjorament de la sanitat valenciana que, a hores d’ara, ja és una de les pitjors valorades de tot l’estat. 

La mala gestió del PP en la Generalitat ens du a una situació insostenible i ha convertit l’Administració valenciana en esclava del deute. Mentre el Consell preferesca pagar als bancs abans que rescatar les persones, seguirem patint el desmantellament total de l’estat del benestar i la paràlisi d’una administració ofegada per les seues obligacions bancàries” ha conclòs Compromís. 
-