L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 1 de març del 2013

El BIM de Tavernes, model referencial per a altres localitats



El BIM de Tavernes, gràcies a la decisió presa per l’alcalde, Jordi Joan, de constituir un “consell de redacció” amb representació de tots els partit perquè vetle per la imparcialitat i transparència, i sobre tot, perquè no es polititze com a mitjà d’informació municipal, s’està convertint a hores d’hora en la publicació on tenen posat l’ull alguns municipis de la Safor-Valldigna, segons hem sabut, i deixava entrevore ahir el diari Levante-EMV en una notícia publicada ahir.

El diari recordava que en el consell de redacció del BIM de Tavernes estan representats tots els partits polítics y a més "no aparecen ni declaraciones de los concejales". És clar que solament és informació institucional municipal, de l'Ajuntament, no dels partits del govern.

No seria el cas que passa, a Gandia, amb govern del PP, ciutat on segons Levante-EMV, el PSOE ha demanat al PP la creació d’eixe “consell de redacció” on tinguen veu els partits representats al consistori, com a Tavernes. Els socialistes denuncien la parcialitat del BIM que  edita l’Ajuntament de Gandia i afirmen que l’oposició “hace tiempo que dejaron de tener un espacio” i “borra a la oposición para alabar las informaciones del gobierno del PP con el dinero de todos los gandienses”. El PSOE de Gandia vol un “consell de redacció” que vetle “por la objetividad y calidad” que el BIM ofereix.

El diari ens dóna la raó quan, en la noticia de l’aparició del BIM valler, nosaltres ja informaven que no tenia res a vore, amb altres, p.e. el BIM de la veïna Gandia. I afegíem que no veíem massa clar que un govern del PP amb majoria absoluta, com era el de Torró a Gandia, fera com Jordi Joan: crear un “comité de redacció"  per consensuar els temes del BIM. 
-