L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dimarts, 26 de març del 2013

Avui dimarts, conferència sobre la nova llei d'Educació a la Casa de la CulturaConferencia sobre la LOMQE (Llei Wert d'Educació)


Coalició COMPROMÍS convida a qualsevol persona interessad a assistir a la conferència sobre la polèmica Llei Wert d’Educació i les seues conseqüències en les futures generacions, que impartirà el diputat per COMPROMÍS a les Corts Valencianes Josep Maria Pañella i Alcàcer.

La conferència serà avui dimarts, 26 de març, a les 19 hores a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.
CONFERENCIA: Sobre l’avantprojecte de llei d’educació

LLOC: Sala d’ exposicions de la Casa de la Cultura.

DATA: El 26 de Març 2013 a les 19’00 hores.
-


2 comentaris:

Professsora de privada ha dit...

Bona xarrada la de Panella, sense crits , ni paraules altes ha posat la llei contra qui va, la gent del poble que no es rica de cuna. Una llei que ens porta quan ell estudiava. Una llei que ens enganya per dir que totes tenim talent. I una llei que ens deixa malament a totes les dones per tornar-nos a la costura i per baix dels homes. En la concertada tampoc ens agrada.

Anònim ha dit...

Pues si no us agrada, lluiteu des de dins. Està clar que per molt jornal a càrrec del estat, el vostre amo és privat, per molt que diguen que la esglesia és de tots. Per això no podeu fer estes declaracions públiques ni queixar-se a la vostra empresa. Al menys, lluiteu a l'aula!