L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 15 de març del 2013

FALLES 2013: Avui és dia de plantà. Les falles de Tavernes comencen les tasques de la planta per tindre acabats els monuments demà dissabte

La Dula


La via presenta aquest aspecte

Les falles de Tavernes han iniciat la plantà del monument. L’estat dels treballs es diferents i mentre hi ha falles ben avançades i a falta d’ultimar detalls com la gespa, els cartells, i els darrers retocs, altres encara iniciaven les tasques avui i, segons comentaven, continuaran al llarg de demà dissabte.



Entre les falles que ja hem vist molt avançades están la Passeig, encara que haurà d’afrontar el repte de reparar els ninots fets malbé pel vent, i també la Via, Prado i La Dula que començaren ahir dijous les tasques de la plantà. Al llarg del dia anírem visitant la resta de monuments i comprovant l’estat dels treballs.


Treballs en Portal de Valldigna
Els horaris són diferents segons cada falla i depenen moltes vegades de la planificació dels mateixos artistas fallers, que tenen obligacions i altres falles a plantar, o també la disponibilitat de les grues. De tota manera està clar que demà dissabte estaran tots els monuments a punt i acabats, car és el dia 17 quan el jurat els visitarà i puntuarà.

I una bona noticia per al món faller de Tavernes és saber que la Falla Prado ha pogut solucionar molts dels problemes que tenia en el monument després que l'artista faller els deixarà tirats sense haver-lo acabat. Els fallers han acudit bastants dies al taller i han aconseguit que un any més la falla siga una realitat. En la fotografia podeu vore els treballs d'ahir dijous, quan s'estava muntant el monument.

Falla Prado
 -