L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 10 de març del 2013

Dia de la Valldigna 2013: Simat celebra la "I Fira de la Valldigna" i la "Marxa de Torxes"


Els actes del Dia de la Valldigna es venen desenvolupant des del passat divendres principalment i arriben avui diumenge a la seua fi. Ahir dissabte pel matí va tindre lloc a Simat la inauguració de la “I Fira de la Valldigna” ubicada al carrer del Convent amb la presència del diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, del president de la Mancomunitat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan, demés alcaldes de la Valldigna (Sebastián Mahiques, Agustí Pascual i María Hernándis). 


La fira va comptar en la seua inauguració amb la presencia de la Moixaranga d’Algemesí, el grup de balls populars “La Vall de Tavernes, el grup de tabaleters i dolçaina de la Valldigna i l’Ajunt de la Bota en actuacions que foren seguides i molt aplaudides pels assistents.

La fira de la Valldigna a través dels 30 expositors ha oferit als visitants, entre altres més coses, una mostra de productes artesanals i gastronòmics de la nostra comarca. 



La jornada festiva d’ahir dissabte es va cloure amb la “Marxa de Torxes”, amb la confluència de les marxes eixides dels quatre pobles a les portes del monestir de Santa Maria, lloc on es va llegir un manifest.


- Fotografies del facebook originals de Francisco Teodoro, a qui agraïm la deferència de compartir-les en eixe mitjà.