L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 14 de març del 2013

FALLES 2013: El vent en fa de les seues i danya el remat del monument de la Falla Passeig.



No ha tingut gens de sort la Falla Passeig amb l’oratge. Avui, entre les 2’30 i les 3 de la vesprada les ràfegues de fort vent que han bufat avui han afectat el remat del monument i la dona que el formava ha vist com li eren arrancats una cama i els dos braços, caent en terra sobre el peu.

El fet ha succeït quan el mercat ja estava pràcticament desmuntat amb la qual cosa, tal com ens han explicat alguns fallers “no hi ha hagut cap molèstia a la gent ni que lamentar cap mal a ningú". Aquests fallers ens comentaven també de la necessitat d’incrementar la denominada “zona de seguretat” l’any en que tant la “planta” com els dies en què estiga muntat i exposat el monument coincidesca en un dijous. 

Ara, tal com confessaven, hi ha un gran problema perquè el temps es tira damunt i és una tasca complexa haver de reconstruir la part danyada, i més si pensem que l'artista faller va de cap amb els muntatges i el jurat ha de passar el diumenge pel matí. De tota manera, aquests fallers eren optimistes i creuen que els desperfectes es podran solucionar a partir de demà amb la col·laboració de tots i, com no, de l’artista faller Juan Carlos Donet.

La Falla Passeig havia posat tota la il·lusió en revalidar el títol de millor falla vallera aconseguit l’any passat. No cal ni dir l’estat en què es trobaven tant el president de la falla, Julián González, com la fallera major, Maria Salud Martí, perquè tot l’esforç, el treball i la il·lusió d’un any es pot perdre. Espere’m que no siga així, que tot vaja bé i que entre divendres i dissabte se solucione tot i Passeig puga competir en pla d’igualtat amb la resta de monuments fallers.

Ànim, que vosaltres podeu!!
-