L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 21 de març del 2013

El Suprem revisarà l'absolució de Francisco Camps



El cas dels vestits de Francisco Camps no és tancat. El Tribunal Suprem revisarà el 9 d'abril l'absolució d’un jurat popular a l'expresident de la Generalitat i de l'exsecretari general del PP valencià i diputat a les Corts, Ricardo Costa. Van ser ser jutjats i absolts del delicte de suborn impropi passiu en la causa dels vestits, derivada del cas Gürtel que esquitxa tant el PP espanyol com el valencià.


El Suprem estudiarà el recurs del PSOE, partit que entén que va existir una “manifesta contradicció” entre els fets declarats provats i la decisió final del jurat. El Suprem pot perfectament revocar la decisió adoptada a València i condemnar els mandataris, segons fonts de l'alt tribunal que cita Europa Press.
-