L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 8 de març del 2013

Aquesta vesprada se celebra la XII Cursa del Dia de la Dona

Calfament de la cursa 2012
La Regidoria d’Esports organitza un any més la Cursa del Dia de la Dona per a commemorar el Dia de la Dona Treballadora. Les inscripcions seran a la mateixa plaça a les 19 hores, i després de fer el calfament, es donarà l’eixida de la cursa no competitiva sobre les 19:30 hores. El recorregut és completament urbà, d’uns 2 quilòmetres, i l’arribada serà en la plaça Major.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, es mostra satisfet de “ la gran acollida que esta activitat té cada any a Tavernes, en què d’una forma esportiva cada una de les participants en la cursa donen suport amb el seu esforç físic a eixe camí que ens acosta a la igualtat entre hòmens i dones. És una manera molt sana i esportiva de reivindicar els drets fonamentals de les dones treballadores, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes, en concret, de la Regidoria d’Esports”.

Centenars de persones participen cada any en esta cita tradicional. Cada una rebrà un obsequi de les empreses col·laboradores.
-