L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 27 de març del 2013

Empar Fèlix, doble campiona autonòmica de pista

 
Empar Fèlix (IVRE-Rustic Levante) s'ha proclamat aquest cap de setmana al velòdrom Lluís Puig de València campiona autonòmica d'escratx i de velocitat per equips, a més de proclamar-se subcampiona autonòmica de persecució individual.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix perfecte que es publiquen entrades de guanys de gent del poble.
El que no em pareix be es que sempre siga ciclisme, futbol o basquet.
Recordar que a tavernes tenim un tercer d'espanya en natació, cosa que pasà el segon cap de setmana de febrer d'aquest any.

M.Prats

La Cotorra de la Vall ha dit...

I a nosaltres ens sembla perfecta el teu comentari. Només recordar que ací som un grup de gent no professional, que intentem fer les coses el millor que sabem dedicant hores traient-les d'on siga i que ningú no cobra un euro. I arribem on podem, o on ens informen a nosaltres, com és el cas que ara ens ocupa.

I diguem que ens sembla perfecte el teu comentari perquè així donem les gràcies a la persona que, puntualment i al llarg dels mesos, ens ha informat i ens ha enviat fotos dels èxits de Empar Fèlix. Suposem que serà un familiar.

I això ens dóna peu per recordar a tots els esportistes i familiars que estem oberts a informar de tots els seus èxits. Però que ens ho informen. Només cal que ens ho diguen i ens envien el que consideren convenient al nostre correu:
lacotorradelavall@gmail.com

Gràcies de bestreta.