L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 27 de març del 2013

Els dos IES de Tavernes realitzen avui una volta ciclista a la Valldigna


Una pancarta al polisportiu anunciava l'activitat
La Volta ciclista a la Valldigna és una activitat conjunta dels dos instituts de Tavernes, La Valldigna i el Jaume II el Just, que ha tingut com  a responsables els professors d’E.F. Josep Grima i Inma de la Asunción.


L’activitat ha tingut la col·laboració de la Regidoria d'Esports de Tavernes, la Policia Local dels tres ajuntaments de la Valldigna, Creu Roja i Protecció Civil de Tavernes. 


L’eixida s¡’ha fet a les 8'30 des de l’IES Jaume II el Just i s’ha anat pel Camí la Dula, Sant Antoni fins a l’IES La Valldigna, on una vegada format el grup, s’ha anat a Simat pel camí del Pla i de la Fontarda. A Simat hi havia previst una volta pel poble amb parada al monestir i després a esmorzar a Benifairó, al Poliesportiu, on es realitzarien diferents activitats esportives. 

La tornada està prevista pel camí del Castell, Pla, Pont del riu Vaca, Lepanto, Passeig Colon, Marjaltes a l’IES Jaume II i d'allí a l’IES la Valldigna on finalizarà l'activitat. 
-