L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 3 de març del 2013

La Casa de la Cultura acull l'espectacle solidari "L'home del capell de palla".


La Casa de la Cultura va acollir ahir dissabte l’espectacle “L’home del capell de palla” en favor del “Col·lectiu Obertament”, associació de persones creatives amb malaltia mental. 

Un gran espectacle, plàstic, musical i litarari, on cal aplaudir la mestria de Cristina Martí a la dolçaina, acompanyada al piano per Àlex Valázquez, que tant va interpretar una selecció de cançons de Lluís Llach com el Bolero de l'Alcúdia o cançons veneçolanes, com la popular "Moliendo café", mentre a l’escenari uns balladors reinterpretaven en la dança les melodies interpretades.


 

Tot seguit va ser el torn de la poetessa Maria Josep Escrivà narrant el conte de l'"Home del capell de palla" mentre l'artista Amadeu Vives dibuixava les escenes amb arena que eren projectades en la pantalla de l’escenari.


Un meravellós espectacle, on cal destacar la quantitat de gent vinguda de fora de Tavernes per presenciar l’obra, mentre que de la nostra ciutat només hi hauria unes 15 persones. ¿Coses de la coincidència d’horari amb la crida fallera?. Uns detalls que pensem i ho diguem obertament, cal cuidar. 

-

2 comentaris:

Maria Josep Escrivà ha dit...

Moltíssimes gràcies per donar-ne notícia, amics, i per no estalviar la reflexió crítica, també. Em pareix molt important la tasca que esteu fent des de La cotorra. Me n'aprofite, del vostre reportatge, i l'enllace al grup de Burrera Comprimida, on intentem mirar el món amb ulls compromesos, crítics i amb sentit de l'humor. Salut, i endavant!

La Cotorra de la Vall ha dit...

A tu, Maria Josep, i a tots els que hi participareu, pels moments que ens vàreu fer viure als assistents.
Nosaltres ens haguérem de partir per poder informar dels dos actes (la feina obliga...).
I tens el nostre permís per enllaçar on vulgues i l'agraïment per escampar la tasca que intentem fer des de Tavernes.
Un plaer.