L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 30 de març del 2013

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Setmana Santa, temps per a l'esport.

Qui ha dit que Setmana Sant només és temps de processons i actes litúrgics? El dia continua tenint  24 hores i són suficients  per poder atendre activitats diverses. 

Així ho han entés aquest grups de lectors nostres, que ens han enviat una fotografia des del cim de la Muntanya de les Creus, i ens diuen una cosa així com que la Setmana Santa i la Setmana de Pasqua, fins Sant Vicent, és temps per poder aprofitar, estar en contacte amb la Natura, fer esport i conéixer millor els racons de la nostra Valldigna. 

I a més de tot això, si fas part de la passejada en bicicleta entre tarongers, notaràs a les narius la flaire de la tarongina, ambaixadora de la primavera al nostre terme.

Xe, queda dit! Ara només cal que tots seguim el vostre exemple! Bona ruta!