L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 27 de març del 2013

El BIM de març ja és al carrer



Ja està al carrer el BIM nº2, corresponent  a març, i on s’informa de diverses qüestions que poden ser d’interés a la ciutadania de Tavernes, cas del nou servei interactiu “líniaverda” i que permet als vallers i valleres poder comunicar en temps reals als tècnics municipals qualsevol incidència, desperfecte... en la ciutat i mobiliari urbà. 


El BIM informa de la reurbanització del carrer Sant Maria i voltants de la platja, la inauguració del Moli del Pla, així com tota l’agenda de Setmana Santa i que el mes que ve es podran sol·licitar les parades del mercat de l’estiu a la platja. S’hi inclou així mateix una informació sobre els punts més importants a manera de resum del plenari de març.


Acaba el BIM amb el calendari del contribuent del 2013 i els apartats que fan els partits. El grup Compromís ens parla de l’economia municipal, i d’eixe pressupost del 2012 que es tanca amb 1’8 milions de superavit i de la retallada en el temps de pagament de proveïdors. El PSOE comenta les falles i la crítica de les mateixes, mentre el PP és punt i a part i, una vegada més, es dedica a criticar-ho tot amb l’excusa de parlar de falles.


I el PP critica la brutícia i  critica el vandalisme d’alguna gent. Sembla ser que no són d’aquest poble perquè és opinió general de la gent que enguany hem tingut unes falles més tranquil·les.


Obliden que no es qüestió de més vigilància sinó de més educació i civisme d’alguna gent, que la majoria es comporta com cal.  Ara ja no se’n recorden com estaven els carrers per falles quan ells governaven, igual que ara o pitjor, i que els actes de vandalisme existien, potser més, només recordar-los el cas de les papereres metàl·liques del Passeig Colom que van durar un dia (per cert no les reposaren mai)  i com ells no ajudaven a que la cosa millorara, actuant com ho feren quan el cas dels ordinadors de la Casa de la Cultura. També perquè recorden un poc, perquè ací alguna pinzellada en ferem:





I parlen de la falta de seguretat  i dels dispositius especials. ¿De qui?¿Tasques de seguretat i ordre públic? Com de costum no s’assabenten: eixes tasques corresponen a la Guardia Civil. Ara, si així es queden contents... però una vegada més demostren que no s’assabenten qui ha de fer què!
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de que no manen els del pp, no han parat de tirar en cara al Govern local, les moltes hores que fa la Policia. Al festivern, també van criticar eixa “gran” despesa d’efectius. Critiquen que hi ha molta brutícia. Aleshores, si hi han sis falles, i cadascuna fa la festa per la seua part, cadascuna necessita policies, operaris de la neteja, de la brigada de serveis... I molt be, ja tenim tota eixa gent, tot més efectiu, i així els del pp podran criticar a boca plena al Govern per la despesa en hores. Seran cínics! A més, ells saben que sí hi havia un operatiu especial preparat, com saben el motiu de no poder dur-se a terme; ho saben molt be, perquè encara tenen estomacs agraïts que els informen de tot, mal, però de tot. Jo sí que vaig vore policia suficient en tots els actes; de fet, cap acte es va quedar per fer per absència policial, de la brigada o de qualsevol altre servei municipal. El que no vaig vore és cap Guàrdia Civil. En algunes baralles en revetlles, vaig vore actuar a la policia local, però no a la Guàrdia Civil. Però el PP, res diu d’açò, quan ells permetien unes petardades “d’operatius especials”, si és que coneixen el seu significat. Per a ells, un operatiu deu ser “pagar” a gent sense criteri, i quanta més gent millor, faça falta o no... amb diners del poble “açò ho pague jo”. Com sempre, política destructiva, i gens de seny a l’hora de gestionar (quan ho podien fer, és clar). Vaja representants que tenen els del PP en este poble, mare meua!

Anònim ha dit...

Amics de la cotorra, agafeuseu be però els del PP ho feiem millor, vos explique: en la foto del BIM ix una foto del plenari, ahí tots juntets i treballant pel poble!!! dons no!!! cal fer com el PP, una foto del alcalde en un primer planol i, si queda espai com a molt 2 regidors del mateix partit un la seua dreta i altr a l'esquerra, aixina es com es guanyen eleccions!!! senyors uns minims principis d'imatge i comunicació visual.!!!!

Anònim ha dit...

Exacte. Açò és el que vos preocupa: ixir en la foto. De treballar pel poble, res de res. Pels vostres interesos sí, per la població mai. Ara compteu a tota eixa gentola del vostre partit que està processada, i qui teniu que agafar-se be sou vosaltres. Vos sap molt, però que molt mal que altres, sense interesos privats, estiguen fent-ho com cal. A tragar quina.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa'ns però t'has enganyat de lloc.
Açò és La Cotorra de la Vall, no el BIM de l'Ajuntament.
Nosaltres ni som, ni fem, ni escrivim, ni fotografiem, ni redactem res per al BIM.

Anònim ha dit...

Ja sabem que no sou el BIM, Cotorra, però no dius que no tingueu res a vore amb ells.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que ha quedat ben clar en el que hem dit: NI SOM, ni fem, ni escrivim, ni fotografiem, ni redactem res per al BIM.

Ara si ho vols que ho tornem a dir, ho diguem:
No tenim res a vore amb el BIM.

Anònim ha dit...

Seguixc pensant que el tal BIM es algo no estríctament necessari i per tant unn luxe en estos temps de retallades.

Anònim ha dit...

És veritat, xe, Totalment d'acord.
Quina mania estos del Bloc d'informar de tot.
Que facen com feien els altres mentre deien "res d'informacio i participació. Fora Consells Municipals de qualsevol classe. Quan més ignorants siguen, sempre ens votaran als de sempre".

Se te veu..... l'ala de la gavina!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els dos últims comentaris. Amb l'ultim perquè es necessari que l'Ajuntament ens informe de les interioritats de la vida política local. I el penúltim també perquè vist que el Bloc només informa de les fenomenals retallades econòmiques que ha abastat, i el PSOE i el PP sobre lo fantàstiques que son les festes fallers, mes val que en dediquen els diners a altres coses. Periodisme d'alt nivell els del BIM quan publica com a grans notícies l'acabament de les rodalies de l'esglesia a la platja i del moli Pla, quant el que voldríem saber i no diuen es quina finalitat se li donarà a eixes obres igual que a l'escoleta de la platja.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si fan BiM perque el fan i si no el fan diguem que no volen que la gent sapiga les coses. ¿Com quedem?

Simplement recordar que al BIM de Tavernes, i això si que és per a dir-se alt, hi ha un consell de redacció format per un representant de cada partit del consistori.

I també recordar que tots no tenen internet ni lligen els blogs locals que, bé o mal, molts d'eixos temes ja s'han informat.

Anònim ha dit...

Cotorra, podries dir els noms de les persones que representen a cada partit en eixe consell de redacció. Així podriem vore el criteri de cadascú a l'hora d'escriure. Tractant-se d'un órgan públic, crec que tenim dret a conèixer a eixos membres. I també seria interessant saber si cobren dietes o no, per controlar la redacció del BIM.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tranquil que de dietes i/o gratificacions res de res. Tasca voluntària.

Pel PP: Antonio Bono, exregidor d'Urbanisme.
Pel PSOE: José Escrihuela, exalcalde de Tavernes.
Per Compromís-Bloc: Vanessa Martí, regidora.

Per tant, no pensem que es faça un BIM, ni de lluny, a la mesura de l'alcaldia i/o del govern.
Una cosa si que tenim clara: això es fa a Tavernes i perquè l'alcalde, segons les nostres noticies, va exigir un BIM clar, diàfan, imparcial i amb participació de tots i sense cap protagonisme de responsables polítics.

Imaginem, diguem nosaltres, que va prendre model del BIM de Gandia.

Anònim ha dit...

Estàs segur que eixe es el Consell de redacció

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixa és la informació que teníem inicialment. Si algun partit ha canviat algun membre no ho sabem.

Malgrat tot el que es diu, no tenim línia directa amb el poder.