L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 5 de març del 2013

PLENARI DE MARÇ. L’Ajuntament signarà un acord amb Registre de la Propietat per tindre informació sobre els bens immobles que s’hi ha d’inscriure


El consistori aprovava per unanimitat de tots els partits la firma d’un conveni amb el registrador titular del Registre de la Propietat de Tavernes i d’aquesta manera donar compliment de la modificació introduïda fa poc en la Llei Hipotecaria.

La modificació, segons explicava en el ple el regidor d’Hisenda, Víctor Borras, limita el dret de la persona que ha comprat un ben immoble, de manera que no el deixa inscriure fins que el venedor no liquide la plúsvalua a l’Ajuntament.

La firma d’aquest acord, segons l’explicació donada en el plenari, farà que el registrador envie una còpia a l’Ajuntament de qualsevol compra-venda de bé immoble amb la qual es dóna com a complit el precepte legal i l’adquirent podrà registrar-se la propietat.

L’Ajuntament, per la seua part, podrà iniciar els tràmits per cobrar la plusvàlua al venedor. En la pràctica, els adquirents d’un bé immoble podran fer la inscripció sense esperar cap gestió del venedor.
-