L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 21 de març del 2013

FALLES 2013: Creu Roja i Protecció Civil han cobert els actes de les Falles 2013



La Creu Roja i Protecció Civil han finalitzat les tasques dutes a cap per falles sense incidents rellevants. Els voluntaris de les dos agrupacions començaren el divendres amb la cremà de les falles de les escoletes del poble amb varis dispositius coordinats que van fer possible aquests actes.

També s’han cobert amb una ambulància i equips contra incendis, les nits de falles amb personal de guàrdia per tal de garantir un bon servei al poble, a més de l’entrega de premis, l’ofrena, la mascletà i la “cremà”.



Des d’ací, i en nom de tots, reconeixem l’esforç, la tasca ben feta i agraïm a tots els voluntaris que han fet possible que aquest servei poguera donar-se ja que suposa una resposta ràpida en cas d’urgència en unes dates molt senyalades. Moltes gràcies.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

La meua sincera enhorabona per aquestos colectius, els he vist moltes vegades treballar i realment son professionals. Anim i continueu així.