L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 16 de març del 2013

FALLES 2013 : L’Escola d’Adults “Bolomor” crema la seua falla


 L’Escola d’Adults Bolomor un any més ha plantat la seua falla a la placeta de la Casa de la Cultura. El treball fet pels alumnes s’ha plasmat engunay en un monument que ens parlava de la nostra història, dels paratges del nostre terme - Clot de la Font, Bolomor...- explicant en els cartells un poc de la seua història i les seues característiques, com una manera de reivindicar els valors d’estima a la terra i a la Natura. 


A les 8 de la vesprada i amb l’assistència de les autoritats locals presidides per l’alcalde, Jordi Joan, es va cremar el monument després de disparar un castell de focs d’artifici. Com a final de la cremà es va servir un refrigeri a tots els assistents en l’entrada de la Casa de la Cultura.
-