L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 12 de març del 2013

L’Ajuntament de Tavernes inicia un programa de reparació i manteniment de les zones de jocs infantils.



L’ajuntament de Tavernes a través de l’arèa de reparacións i manteniment dels bens municipals que dirigeix el regidor de Compromís-Bloc, Josep LLácer, en col·laboració amb la regidoria d'Obres, que dirigeix LLum Sansaloni, ha iniciat un conjunt d’actuacions en les zones dels jocs de la ciutat. 

El govern municipal treballa en una previsió aproximada sobre els 10.000 euros i a executar al llarg de l’any atés que són obres de reparació i manteniment que efectuen majorment els mateixos operaris municipals. 
Algunes de les reparacions efectuades ja es poden observar, com és el cas de substitució del cautxú espatllat en els jocs del Cantlot, on la imatge que il·lustra la notícia dona fet de l’estat abans i després de la intervenció.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

SI QUE HAN DURADO POCO!ES VANDALISMO Ó MATERIAL FLOJO?
LOS 10000 EUROS SON TODOS PARA MATERIAL?

Anònim ha dit...

Ja era hora.
Las zonas de juegos infantiles de Tavernes están de pena por falta de mantenimiento.

Anònim ha dit...

Ja feia alguns anys que estaven de pena en alguns llocs per falta de manteniment dels anteriors governants(zona Divina Aurora, Lepanto, placeta tio Julio, jocs en la zona muro del tir i arrastre, per exemple).

Anònim ha dit...

Las fotos de la noticia son del Parque de Cantalot inaugurado en esta legislatura, la zona de Metge Grau también esta mal igual que los nuevos de paseo Colon.
No hacen mantenimiento y gastan el dinero en actos efimeros.

Anònim ha dit...

Gràcies per reparar els destrossos que han fet! Però jo hem oregunte,quan durarà?
Tot era demanar un parc al Cantalot per a que? Per a que no cuiden el que tenim?
Però la culpa la tenen els pares que permeten que els seus fills facen destrosses com aquesta, així que no m' estranyaria que tornaren a desfer-ho.
ESPEREM QUE DURE UN POC MÉS I POGUEM DISFRUTAR D'AQUEST PARC!!!!

Anònim ha dit...

Comentarista de les 7:42

Digues les coses clares i culpa a qui siga, que les coses no es trenquen perquè si i menys en uns jocs que tenen mesos.
I aixó el comentarista seguent ho diu: la culpa dels pares, que deixem fer als fills (he dit deixem fer, culpa col·lectiva) tot el que volen i si trenquen alguna cosa miren al costat.
Hi havia la setmana passada un xiquet fent una cosa que no devia en el mobiliari. I li dic: vas a trencar-ho i costa diners.
La mare: no el preocupes que no ho pagues tu. Sobren comentaris.

Hi ha desperfectes per l'ús però hi ha altres que no. Tu ho saps perfectament.

Anònim ha dit...

comentarista de las 11:02
que estas diciendo que los padres somos malos educadores?yo no creo que sea como dices,los niños ni tienen bastante fuerza para esa clase de roturas(niños acompañados por los padres).
lo que pasa es que no hay bastante vigilancia en todo el pueblo y los jovencillos tienen mucho tiempo para romper cosas bajo mi punto de vista.
esto debe tener alguna garantia de parte de la empresa que realizo los trabajos para hacerse cargo de los destrozos ocasionados.

Anònim ha dit...

Jo no he dit això. Això ho has dit tu. Jo he contat un cas que he viscut i no hi ha més.

I per favor, no mescles educació amb permissivitat. Són dos coses molt diferents. I de vegades els pares som, he dit som, massa permissius i això no vol dir que no donen als fills una educació esmerada.
Te'n conte un altra? L'any passat un dels dies de la setmana fallera vaig vore un xiquet (5-6 anys??) desfent coets i posant la polvora damunt d'un banc i encenent-la. Imaginat com va quedar el banc. Quant passe i el veig encara esta marcat de la pòlvora. ¿Saps qui estava ajudant-lo a trencar els coets i encendre la pólvora? Son pare. Davant una cosa així que li vas a dir al xiquet. Esta clar que, ni "por asomo decirle: niño no hagas eso".
L'ús pot fer un clavill, un desconxat, un foradet en el suro dels jocs. Això ja passava fa uns anys amb el PP i passa ara amb el tripartit. I passarà sempre perquè els materials tenen el seu desgast. Però quan el xiquet comença amb el ditet a fer més gran el foradet, a arrancar trossos de suró i mira sa/son mare/pare i veu que el mira però no li diu res... ¿Què fem? I això passa. I tots els dies. O no eres del poble o no ixes de casa després de les cinc?

I quant a vigilancia i quadrilletes vaig a contar-te un conte: Fa uns anys en un poble de la Valldigna on governava un partit molt popular se'ls va ocórrer posar unes papereres metàl·liques molt boniques i bones en un passeig que té el nom d'un descobridor, d'America per cert, i van acabar de posar-les un divendres.
La gent que anem al futbol, el dissabte pel mati les veiem totes brillans, polides. Eu, que guapes.
I vingué el diumenge, anarem al futbol i de les papereres boniques, cares, no en quedava cap.
Ara, vam tindre sort, perquè com governava un partit popular i hi havia molta, molta vigilancia no va passar a més. Gracies a eixa gran vigilancia no s'endegueren fins i tots els fanals del passeig Colon.
I si vols el conte el robatori dels ordinadors d'alguna falla de la Casa de la Cultura, o com buidaren els extintors en l'institut. I sort que hi havia molta molta vigilancia, sinó a saber. Igual s'emporten totes les butaques de la Casa de la Cultura.
O siga que "en todas partes cuecen habas".
I suposem que en les garanties de l'empresa passarà com a tu i a mi amb els electrodomèstics: garantia contra defecte de fabricació,, pero no per mal ús. Posa tu el secador davall l'aixeta i despres ves a buscar garantia i a vore que el diuen.
Au, estava desficios i m'ha vingut be contar batalletes.

Anònim ha dit...


Reflexionemos: El anonimo de las 20:49 ( o mejor anónima?) pregunta si los padres son malos educadores. Y yo no puedo ni le voy a responder. Claro es que de todo habrá, como en la viña del Señor.
Pero un simple razonamiento lógico, nos permite enunciar las siguientes premisas y montar un silogismo:
Si los niños están bien educados, como la educación es algo para toda la vida, seguirán bien educados cuando sean jóvenes y adultos.
Y si están bien educados, tendrán como norma toda su vida el respeto y el buen comportamiento en la calle, dando buen ejemplo en todo momento.
Y si están bien educados en consecuencia, no estropearán el mobiliario urbano, no destrozarán los jardines, no harán pintadas ni grafitis en las paredes.

Pero resulta que rompen los bancos, que estropean los juegos infantiles, que ensucian las paredes, que gritan a altas horas de la noche molestando el vecindario que descansa…. Cabe deducir que no están bien educados.

Y volviendo al principio de las premisas, si no están bien educados y los educadores son los padres… Saque usted las conclusiones.

Pero hago trampas en el silogismo?. Debo generalizar a partir de hechos particulares?.
En la viña del Señor hay de todo color. Habrá padres responsables , que educan a sus hijos con unas normas de comportamiento, y otros que pasan olímpicamente.