L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimecres, 6 de març del 2013

L’orquestra La Valldigna celebrarà a Tavernes el tradicional concert del Dia de la ValldignaEl local de la Societat Instructivo Unió-Musical albergarà finalment el concert de l’orquestra La Valldigna que inicialment s’havia anunciat a l’església del monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat.

El motiu del canvi de lloc i de localitat és un retard en la tramitació dels permisos de la Fundació Jaume II i no ha estat possible emprar l’església del monestir per a celebrar el concert.

El concert tindrà lloc a la mateixa hora prevista inicialment, és a dir les 11:45 del matí. El concert tanca els actes oficials que se celebren al llarg de la setmana per commemorar el Dia de la Valldigna.
-