L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 1 de març del 2013

FALLES 2013: La falla La Dula celebra aquest matí la segona edició de "amb autos i a la babalà".

La falla La Dula celebra i organitza aquest matí de dissabte a partir de les 9 del matí la segona edició de la divertida cursa humorística “amb autos i a la babalà” al Carrer Sant Antoni, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament, Protecció Civil i Creu Roja. S'espera la presència i participació sobre els 15 equips.

La falla la Dula, que celebra el 30é aniversari, ha presentat com a novetat dos premis en metàl·lic, i es passa dels tres premis de la 1ª edició a cinc premis per a l’edició d'enguany. 

 1.  Auto i equip més originals: es valorarà el disseny del cotxe, la disfressa de l’equip i la posada en escena. 100€
2.   Auto més “currat”. 50€
3.    Auto més graciós. Regal.
4.    Auto més ràpid. Regal.
5.    “El pupas”. Auto més accidentat. Regal.

Si voleu recordar la primera edició, ho podeu fer clicant a l'enllaç

-

-