L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dilluns, 11 de març del 2013

FAPA València convoca una xerrada sobre la LOMQE els dimarts a les 6 de la vesprada a l'IES Valldigna

FAPA Valencia efectua aquest dimarts, dia 12, una xerrada informativa a l'IES Valldigna per a tots el pares i mares, a nivell comarcal (Gandia, Xeraco, Xeresa, Tavernes, Simat i Benifairó) per a informar i donar a coneixer la nova Llei Orgánica de Millora de la Qualitat Educativa (la LOMQE), i les conseqüencies que l'aprovació d'aquesta llei tindrá en l'educació dels nostres fills i filles.

L'AMPA del centre assenyala que la xerrada potser demolta util.litat per a tots, i demana escampar la citació entre tots els pares i mares del centre.

Dia dimarts 12 de març a les 18 hores a la Sala d'Usos Múltiples.
-