L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 de març del 2013

“El PP ha mentit als valencians en les xifres sobre l’impacte econòmic de la Fórmula 1” (Compromís)



Compromís ha rebut una contestació per escrit del govern valencià del PP que confirma “no consta que l’any 2011 s’haja elaborat cap informe d’impacte econòmic sobre el Gran Premi d’Europa de Fórmula 1”. La resposta s’uneix al reconeixement fet per l’Ajuntament de València de què no contava amb cap estudi d’impacte econòmic del Gran Premi del 2011.



La conclusió, segons Compromís, és clara: “el President de la Generalitat va mentir quan va facilitar les dades sobre l’impacte de la Fòrmula 1 en el Ple de Les Corts del 14 de juny de 2012”. En eixe ple, a preguntes de Compromís, Fabra va assegurar que les edicions del Gran Premi  entre 2008 a 2011 havien tingut un impacte de 108 milions d’euros i creat 1.357 llocs de treball. “Ara hi ha confirmació de què les dades, almenys les del 2011, no estan en cap estudi. El Consell no ha fet públics els informes de l’IVIE sobre l’impacte de la Fórmula 1 en els anys 2008, 2009 i 2010, per tant podem concloure que el PP menteix i ha donat xifres que podrien haver-se inventat”.



Compromís ha denunciat l’opacitat que envolta els Gran Premis de Fórmula 1 de València i ha recordat que el PP  “ha negat la informació del cost real i ara sabem que les xifres del benefici econòmic no se sostenen per cap lloc”.



Compromís ha recordat que el Consell del PP es gasta els diners en la Fórmula 1 i no paga als discapacitats, als dependents, a les farmàcies, les ajudes a la vivenda i a tants i tants proveïdors  “i ara tenim la constatació de què els diners de la Fórmula 1 no tornen en forma d’impacte econòmic ni de llocs de treball”.
-