L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 7 de març del 2013

PLENARI DE MARÇ: La direcció general d’Assistència Sanitària confirma a l’Ajuntament les retallades en el Serveis Vitatls Bàsics (SVB) a Tavernes .

 L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va informar al consistori sobre la carta rebuda del director general d’Assistència Sanitària on se li comunica i confirma els retalls que la Conselleria de Sanitat ha fet en la ciutat dels Serveis Vitals Bàsics (SVB).

Els retalls que el govern valencià del PP ha imposat a Tavernes, segons explicava l’alcalde que se li havia comunicat, són que el SVD de Tavernes, que fins el dia 1 oferia un servei de 24 hores, passa a ser de 12 hores i en cobertura diürna. La cobertura nocturna, segons se li havia comunicat a l’alcalde i aquest informava al plenari, es donarà amb vehicles vinguts de Gandia i Sueca, amb temps de resposta segons la conselleria entre 10 i 20 minuts (suposem que en condicions ideals de la carretera. ¿I si hi ha una retenció per accident o un altre fet? o bé vinguts d’Oliva, Carcaixent i Ròtova, amb temps de resposta entre 20 i 30 minuts segons la conselleria (suposem que en condicions ideals de la carretera. ¿I si hi ha una retenció per accident o un altre fet)
I arribats ací volem esmentar un detall: no sabem si s'ha tingut en compter que passarà si el malalt s'ha de derivar d'urgència cap a l'hospital. Perquè aleshores seria anar i tornar, el doble de temps,i això pot ser fatal per a la salut del pacient.

L’Ajuntament, segons s’indicava, està treballant per pal·liar el problema que ha causat la decisió del govern del PP en la nostra ciutat i la Valldigna, i ja ha mantingut converses en el Centre de Salut i en la direcció general d'Assistència Sanitària.

La Cotorra ha vingut informant de la nefasta política sanitària que cara als usuaris està duent la Generalitat i el partit que governa, el PP, i això s’ha plasmat la darrer setmana amb diferents reduccions en els serveis considerats pels usuaris “d’urgència”, tant en el nombre de vehicles sanitaris com, sobre tot, en la reducció de l’horari de cobertura.

Els arguments de la Conselleria de Sanitat regida pel PP és que s’optimitzen així els recursos i es reassignen de manera més eficient. Si algú comprén que es millore un servei reduint el servei que s’ofereix, per favor, que ens ho explique perquè nosaltres li estem pegant moltes voltes al cap i no ho captem.

Ara una cosa si que ens han dit: els retalls en aquest servei que estaven previstos per a Castelló de la Plana i Xàtiva no s’han dut a cap. Si això és veritat.... ¡Quina casualitat! Les ciutats on el president Fabra (PP) era alcalde fins fa poc i on és encara alcalde el president del PP, Alfons Rus.

Més informació:
http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/02/a-partir-de-dema-el-govern-del-pp-i-la.html
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

cotorra busca curva de drinker al google i veuràs que ni 10' resulten suficients.