L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dijous, 21 de març del 2013

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Cal buidar més a sovint els contenidors de vidreEns escriu un lector i ens conta que ha vist contenidors de vidres plens, i que la gent com que no pot abocar dins els envasos de cristall, els deixa al terra amb el consegüent perill de que es trenquen i escampen per la via pública.


Ens diu que, ja ho ha vist en altres ocasions i que, fins i tot, va telefonar a FCC per informar-los del lloc on hi havia els contenidors de vidre plens. Li havien dit que no es treball d’ells, i que l’Ajuntament té una persona que vigila eixe tema i avisa a l’empresa que du el reciclatge del vidre. 


La mateixa persona de FCC que la va atendre (no sap si era l’encarregat) li va dir que informaria a l’Ajuntament i que un dels operaris de FCC aniria allí de seguida per arreplegar els vidres trencats. I ens diu que als pocs minuts el carrer estava net de  vidres i a l’endemà buidaren el contenidor.


Ara ens diu que, després de festes, hi ha contenidors plens. I que bé l’Ajuntament o bé la persona que porta eixa tasca haurien d’estar més pendents perquè després de molts dies de festes sol passar.  I diu que avisar a l’empresa no costa diners però si que evita problemes i que els carrers tinguen vidres trencats. Totalment d’acord. I queda dit.

Nota: El relat és d'un lector. Les fotografies són nostres i del lloc que ens ha contat.
-