L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 1 de març del 2013

FALLES 2013: Avui dissabte tindrà lloc la “crida fallera”


La Plaça Major en la crida 2012
La FdF organitza per a avui dissabte la crida fallera, un acte que està previst per a les 19.00h des de la balconada de l’Ajuntament de Tavernes.

Les comissions es concentraran a 17.30h per eixir en cercavila per la ciutat cap a la casa de la Fallera Major de Tavernes Raquel Mafé i Ausina, i després tots junts anar a l’Ajuntament on tindra lloc l’acte.

El primer en prendre la paraula será el President Nat de la FdF i Alcalde de Tavernes, Jordi Joan i Huguet, qui donarà la paraula a la Fallera Major i per a concloure l’acte el president de la Fd,F Ximo Felis i Alberola, dirigirà unes paraules des de la balconada a tots els fallers.

En acabar els parlament, tal com es va fer l’any passat, es lliuraran els premis ja coneguts fins ara, cas del campionat de truc, cavalcada del ninot o concurs fotogràfic.

Per a finalitzar l’acte les falleres majors de les diferents comissions i els presidents firmaran l’acta de la crida, i tot seguit, al Passeig del País Valencià es dispararà un castell de focs d’artifici preparat per la FdF. El dia acabarà amb un sopar de germanor organitzat per la FdF a l’antic local DIA.
-