L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 7 de març del 2013

L'ajuntament va iniciar fa mesos el projecte d'ampliar el nombre de nínxols del Cementeri Municipal per valor de 100.000 euros



El passat mes de gener, l’Ajuntament de Tavernes va iniciar l’expedient per adjudicar obres de millora en el cementeri consistents en la construcció de 94 nous nínxols, segons es contempla el projecte redactat l’any passat i modificat posteriorment per una adaptació pressupostària.

La regidora delegada d’Obres, Serveis i Contractació, Llum Sansaloni, va convidar fa unes setmana a quatre empreses, tres del poble i una de fora que és especialista en la construcció de nínxols, perquè presenten ofertes per les obres dels nínxols amb un pressupost inicial, arredonit, sobre els 100.000 euros. L’expedient segueix els tràmits normals: presentació i adjudicació i en pot temps podria resoldre’s.

Fins ací la notícia i els fets que sabem de fa un temps, i que ara les circumstàncies ens obliguen a dir, perquè avui ens han dit que en un blog del PP es diu una cosa així com que el govern municipal ha de pensar que cal fer en el cementeri i que calen més ninxols perquè en queden poc i s'ha de pensar en el dia de demà.  


Vaja el món! Una vegada més no s’assabenten de res. Resulta que aquest projecte del govern municipal per ampliar el nombre de nínxols no és de ara, resulta que fa mes i mig que s’ha iniciat l’expedient per la construcció de 94 nínxols, resulta que l’expedient està com aquell que diu conclós i el PP de Tavernes, ni ho sap. ¿En què passa el temps el PP de Tavernes quan va a l’Ajuntament a fer tasca d’oposició? Amb tant poc que costa preguntar, interessar-se per les coses de Tavernes. 

I també són les circumstancies d'haver publicat eixe blog del PP una nota que pot crear alarma social la que ens obliga a dir-los que vagen preguntant per l'última obra del PP en el cementeri, perquè aquesta si que serà grossa. I pensar que no volíem dir res per respecte als afectats!!. Ja en parlarem. 
-
-

1 comentari:

GEKKO ha dit...

Pues jo sincerament privatitzaria la gestió del cementeri. Hi hauria millor servei, més professional i amb la meitat del cost que ha de soportar l'Ajuntament.

El servei actual, en la meva opinió, és limitat i poc flexible amb els usuaris.