L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 2 de març del 2013

FALLES 2013: 2a edició de "Cotxes a la babalà" de Falla La Dula


 
Aquest matí ha tingut lloc la segona edició d’ “Autos a la babalà” organitzada per la Falla La Dula que, tal com podeu vore a les fotografies del circuit, ha tingut un gran èxit de presència veïnal, encara que tal com comentaven alguns membres de la mateixa organització la participació de cotxes ha estat un poc menor que l’any passat. 

La correguda una vegada més ha servit perquè els fallers participaren demostrar la seua imaginació i enginy, tant a l’hora de “confeccionar-se” el “bòlit” amb el qual s’havia de recòrrer l’abaixada amb el temps mínim, com en la coreografia amb que volien “engatussar” el jurat de falleres moments abans de l’eixida. I la veritat, la posada en escena i prolegòmens per tal de justificar la disfressa i el “leit motiv” de la decoració del cotxe ha estat d’allò més divertida. Una cosa ha quedat clara: l’humor no ha faltat i les ganes de diversió tampoc. 
 

Els cotxes fets amb treball de bricolatge han recorrgut amb diversa velocitat i sort l’itinerari anunciat: eixida del carrer Castellets, baixada per Pintor Sorolla i la meta al carrer Sant Antoni, enfront on es munta el monument faller. I tot el carrer de circuit, a un costat i l’altre, protegit per bales de palla per evitar algun perill a la gent. 

Premis atorgats pel jurat:
Cotxe més graciós: Penyeta fumata amb “Papa mòbil”
Cotxe més treballat: Penya dulasa amb “Pare Nadal”
Cotxe més original: Penya tot al vol amb “Tortugues Ninja” 
 


Premis atorgats per la falla
Cotxe més ràpid: Penya tot al vol amb “Tortugues Ninja”
Cotxe pulas: Penya Inter de Mitente amb “Equip A”. 
 

El gran vencedor ha estat la penya “Tot al vol” en haver aconseguit dos premis. 

Enhorabona a tots i a l’organització, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament, Creu Roja i Protecció Civil, així els col·laboradors fallers per mantenir l’ordre i que la gent no travessara el circuit.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El papa mòbil va estar molt graciós. El de les tortugues estava molt ben fet, el ballet va estar molt bé i la baixada va ser super ràpida. I el del summum va ser això, el summum! Aquest any va ser menys cantitat, però amb més qualitat. Enhorabona a tots.