L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dilluns, 11 de març del 2013

Èxit de participació en la ruta organitzada pel GMV en commemoració del Dia de la Valldigna


Els participants
El passat dissabte 9 de març, el Grup Muntanya Valldigna amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, va realitzar una volta circular per a commemorar el Dia de la Valldigna: Simat – Cova Patricio – Barranc de les Cases – Barx – Font del Cirer - Simat. Aquestes sendes ens ofereixen una excel·lent visió de la Valldigna, amb belles perspectives del paisatge i coneixements de la història dels nostres avantpassats.

Els participants van gaudir d'un dia especial, amb un oratge esplèndid, on van poder estar en contacte amb la natura, la cultura i la història del present i del passat de la nostra comarca i dels actes festius del Dia de la Valldigna.

Des del Grup Muntanya Valldigna ens comprometem a seguir mostrant a tota la família muntanyenca la nostra vall, que tot s’ha de dir, sempre deixa un bon sabor de boca a tots els visitants. 
-