L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de març del 2013

El govern de Rajoy injecta 580 milions per a finalitzar obres en tot l’Estat, però s'oblida de les variants de la Font de la Figuera, Favara-Cullera, Benissa, el pas inferior de la V-30 a Xirivella o el tercer carril de la A-3.




El diputat de Compromís al Congres de Madrid, Joan Baldoví, ha demanat al Ministeri de Foment que explique la paralització de la  variants de la Font de la Figuera, un projecte que no s’ha fet tan bé com es podria, ha partit en dos el terme municipal de la Font i ha causat un impacte paisatgístic, ambiental i social que és més gran amb unes obres parades i sense donar el servei que haurien de donar, que és evitar més accidents mortals com els quals han succeït durant dècades en l’antiga carretera.

Les preguntes també les ha formulat Baldoví sobre la variant de la N-332 entre Favara i Cullera, en la Ribera Baixa, unes obres que porten un considerable retard i que ja s’han paralitzat en diverses ocasions. Aquestes obres són necessàries per a poder executar en un futur la variant nord de la platja de Tavernes.

El  parlamentari de Compromís ha preguntat pel pas inferior de la V-30, a Xirivella, una obra per a la qual es necessiten 13 milions d’euros i que l’Estat  també ha marginat i ha demanat explicacions per la paralització de les obres de la variant de Benissa, sense obres des de fa quatre anys perquè l’empresa adjudicatària està en concurs de creditors i per les obres del tercer carril de la A-3 al seu pas per Bunyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Docs tornem-los la mateixa moneda i oblidem-nos d'ells en properes eleccions.