L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de juliol del 2012

PLENARI DE JULIOL: El PP ninguneja al seu responsable d’Agricultura i representant en el Consell Agrari



Estrany, molt estrany va resultar a molts assistents el plenari de dilluns, sobre tot en el punt de l’ordre del dia en que es tractava l’aprovament de la nova “Ordenança reguladora del servei de Policia Rural”. Eixe punt havia quedat sobre la taula en la sessió de juny, a proposta del regidor Mario Enguix, del PP, que havia argumentat qüestions en alguns punts i afirmava que es podien millorar. 

No hem d’oblidar que la petició feta pel regidor del PP en el mes de juny arribava després de mesos de debats i estudis de l’ordenança i quan ja el Consell Agrari, al qual pertany el regidor, havia informat favorablement la proposta.

La regidora d’Agricultura, Carmen Canet, en el passat ple recordava totes aquestes circumstàncies i com el regidor Mario Enguix no havia presentat cap proposta de millora en els estudis previs, ni havia dit res sobre l’ordenança, a pesar de pertànyer a les comissions. Els assistents podíem arribar a entendre darrere les paraules de la regidora Carmen Canet un fet que s’ha vingut dient amb rumors des del plenari de juny: el regidor del PP semblava ser que no s’havia estudiat la nova ordenança i fins i tot, que Mario Enguix s’havia confós de text d’ordenança i en el mes de juny s’havia basat en una ordenança anterior per demanar que es deixara sobre la taula.

Siga com siga, siga per això o  pels motius que siga, el PP no va deixar intervindre Mario Enguix en el debat d’aprovació, i Mario Enguix no va dir res a pesar de que teòricament és ell l’expert del PP en temes d’Agricultura: era el regidor d’Agricultura la passada legislatura, és membre de la Comissió d’Agicultura Municipal i és membre del Consell Agrari. Però eL seu partit el va apartar del debat, el seu partit el va ningunejar en un tema d’agricultura, el seu partit va considerar que no era bo per a debatre un tema que ell havia obert.

L’exalcalde Manolo Vidal va lidiar amb amplades de camins, reg a degoteig, tanques i bardisses de 2 metres d’alçada per a seguretat de les basses,  la profunditat dels pous o el diàmetre de les canonades. El resultat? Com el PP, també nosaltres ens vam recordar.... de zapatero. Però no del president del govern sinó el del refrany. I així podríem dir-li a l’exalcalde: zapatero, a tus zapatos!
-

2 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Jo estigué allí i no eu veig així, simplement va parlar el portaveu del partit en un tema que se'n eixia de lo agrícola propiament per a entrar en lo jurídic, en lo qual a més Manolo es expert.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I nosaltres erem tres allí i la nostra interpretació és la que hem dit: política.
Per a juristes tenim els tècnics, molt més experts que el mateix Manolo Vidal com demostren continuament.
Sembla mentida que vosté, que tant bona relació té amb la regidora, diga això quan hauria de saber molt sobre el tema, eixe molt que nosaltres hem callat i que apuntem: les clavedes de pota del regidor Enguix en el tema confonent ordenances.
I sembla mentira que un polític amb tanta experiencia no veja clarament quan un tema es polític encara que es disfresse de "lagarterana", volen dir com a juridic. Nosaltres sno veierem res allí que parlare o es debatera de normes o lleis de la Generalitat ni cosa semblant. I n'erem tres i algun bon coneixedor dels temes juridics.