L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 25 de juliol del 2012

La política del govern del PP a València ens ha dut a un altre lideratge: som líders en desocupació juvenil , el 52%


El País Valencià és una de les deu regions europees amb major problema de desocupació entre joves, amb un 51,9% d'atur juvenil, segons les dades de juliol 2012 de Eurosat arreplegats per l'Institut d'Estudis Econòmics (IEE). L'informe mostra que la desocupació entre els joves va aconseguir en 2011 una mitjana del 21,4 a Europa, una xifra que supera lleument les dades arreplegades l'any anterior.

A Espanya, el percentatge de desocupació entre els joves s'eleva fins al 46,4%, superant a la majoria de països de la Unió, per sobre de França amb un 23%, Regne Unit en un 21,1% o Alemanya per sota del 9%.
 
A Espanya Ceuta i Melilla estan sobre el 65% i després estaria València, amb el 52%, Extremadura i Canàries se situen entorn del 50%, així com el Principat d'Astúries en un 49,1%, Castella-la Manxa i Murcia amb xifres al voltant del 47% i La Rioja, que supera la mitjana nacional amb un 46,5%.

A Catalunya la xifra descendeix al 44,1%, mentre que en la Comunitat de Madrid l'atur juvenil va registrar en 2011 el 41,1%. Les taxes més baixes d'atur juvenil a Espanya les aconsegueixen el País Basc i la Comunitat Foral de Navarra, registrant un 34% i un 29,1% respectivament
.

4 comentaris:

Estruch ha dit...

Per desgracia, som el número 1 per a tot lo roïn, com atur, rescat estatal i demés, espere que en les properes eleccions autonómiques el poble valencià es pase factura .

De moment, ja hi ha en marxa una opció de centroesquerra, liderada per un antic ministre socialista, el únic que ha dimitit del seu càrrec per vergonya torera i ense que ningú li eu demanara, que farà tremolar a Pperos y sociates.

Vos informarem .

Anònim ha dit...

Més experiments? Els experiments amb gasosa i per a "ascendir"... millor haver-se quedat on estava.

On està el forment? ha dit...

Ara, apunta't a eixa opció de centreesquerre, Estruch, tu que ets un addicte al canvi de jaqueta i a l'organització múltiple ("lo mismo te sirvo una partido político, lo mismo te ofrezco una plataforma ciudadana"). No importa quina siga l'orientació ideològica (açò últim no calia explicitar-ho a un senyor que perd el nord a cabassos).

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Jo no he perdut mai el nord, sempre m'he definit com a socialdemócrata, pots llegir articles meus de fa temps en este i altres blogs: En el poble hui per hui pense seguir com a independentt peró en autonómiques i en nacionals, vaig a apoyar y a votar a qui arreplegue les meues inquietuts polítiques, inclús a Baldoví ( que no a Compromís)si no hi ha altra alternativa que m'agrade més que este gran polític.

Quant m'ataqueu, bona senyal, aixó vol dir que cabalgue...