L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 11 de juliol del 2012

Avui és el Dia de la Sang


El grup Tramuntana Fusió obri en el Clot de la Font el FSSSL

Avui, segon dimecres de juliol, Tavernes i també la Valldigna celebra el “Dia del Clot de la Font” o el “Dia de la Sang”,  antigament de gran renom i total, però que ara ha perdut eixa nota de “festa local” encara que es manté el costum de considerar festiu la vesprada per anar al Clot de la Font i gaudir del porrat.

I ja que parlem del porrat seria bo que hi anàrem però a peu. Deixem el cotxe a casa, i fem una passejada, que no és tan lluny, evitarem problemes i perills en el camí.

Els festers del Crist de la Sang continuen la programació de festejos dedicats al sant. No sabem si finalment la processó eixirà de l’ermita del Calvari i amb el trajecte habitual i tradicional però la programació es manté. A saber, a partir de les 11 del amti pujada del Crist a l’ermita, missa i sermó i després cercavila per la barriada. A partir de les 2 la mascletà i després el dinar de germanor de macarrons. A la vesprada, a partir de les 7’30 s’ha anunciat la processó del Crist per la barriada, en acabar i sobre les 10 de la nit hi haurà un sopar dels festers i convidats i a mitja nit una discomòbil.

Tramuntana Fusió Mediterrània obri la vintena edició del Festival Sete Sóis Sete Luas 

 A partir de les  22:30h lloc en el Clot de la Font se celebra la primera actuació del Festival Sete Sóis Sete Luas d’enguany amb el grup Tramuntana Fusió Mediterrània

Tramuntana Fusió Mediterrània obri oficialment la vintena edició del festival amb música que presenta arranjaments  de temes tan coneguts com ara “L’estaca”, “El cant dels ocells”, “La balanguera” i “El cant de l’enyor”.  

Tradiksió és el nom del seu disc que ara han renovat, i que ens presentaran amb el lema “Tota tradició acaba provocant addicció”. El disc està lliure d’etiquetes. Els components del grup no s’agafen a cap estil però tampoc renuncien a cap, i en este disc barregen sons, temes i estils d’interpretació.
-