L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 4 de juliol del 2012

El Parc del Cantalot s'ha inaugurat oficialment



L’ajuntament de Tavernes ha inaugurat oficialment la primera fase del “Parc del Cantalot”, unes obres que han estat executades amb fons propis de l’Ajuntament. La fase que ha estat inaugurada és la fase que està més en contacte amb la trama urbana – com ho indicava l’arquitecte Juan Tormo – i està a ple funcionament des de fa unes setmanes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora responsable de l’Àrea de Contractació, LLum Sansaloni, foren els encarregats de tallar la cinta simbólica que obria oficialment les portes a les 200 persones que hi assistien a l’acte, entre elles molts veïns i representants de les entitats ciutadanes.

L’arquitecte Juan Tormo va explicar el projecte i va recordar com és un projecte que porta anys – 21 anys comentava ell, des que està en el poble- i que anteriorment no s’havia executat i ara es fa en la primera fase, reiterant que encara queden dos fases més a fer. 

L’alcalde Jordi Joan va oferir la nova instal·lació a la barriada, va recordar que el seu govern vol beneficiar els barris segons les possibilitats i va donar les gràcies a tots aquells que havien fet posible l’obra, des de les empreses constructores fins els veïns que han anat donant idees i també exigint les obres. També va agrair la tasca feta per anterior regidors i alcaldes.


 En acabar, es va oferir als veïns de la barriada assistents un vi d’honor.
-