L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de juliol del 2012

L'equip de la Bombonera Pikasound guanya la lliga de “Futbol 7”




L’equip de la Bombonera Pikasound va aconseguir el trofeu de campió de la lliga de “Futbol 7”, amb la qual cosa revalida un títol que ja va aconseguir l’any passat.

El aprtit de la final la van disputar els equips de la Bombonera Pikasound i els Amics de Txema, alçant-se com a guanyadors els primers amb un tantejador final de 3-1. El regidor d’Esports, Josep Llàcer i la regidora de Festes, Pilar Altur, van lliurar els corresponents trofeus als equips campió i subcampió en acabar el partit. 
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Benvinguda siga qualsevol iniciativa que porte varietat de oci a la nostra platja .