L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 20 de juliol del 2012

ACTUALITZACIÓ: LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA:

Hem rebut d’un bon amic de La Cotorrra la següent nota en el nostre correu:

"Me gustaría que hicieráis un comentario sobre lo que os voy a explicar. Como sabéis el pasado año, despues de muchos esfuerzos, baldios, con el anterior alcalde, el nuevo, Jordi Juan, haciendo un gran esfuerzo personal consiguió dotar a la playa de una grúa que funcionó a la perfección. 

La sorpresa ha venido este año al comprobar, por razones que descononozco que la grúa no funciona (yo creo que el problema es de la bateria que se ha estropeado por falta de mantenimiento durante todo el año, esto es, recargarla) y a día de hoy aún no se ha solucionado el problema. Por suerte el encargado del servicio envia a dos socorrista que de forma puntual se encargan de subirme y bajarme de la silla, pero comprendereis que esta no es la solución”.

Hem estat fent averiguacions i hem sabut que sembla ser no es cosa de la bateria, sinó que la grúa té una peça trencada i s’està reparant en un taller. També coneixem que l’Ajuntament ja ha donat les oportunes ordres de que, si és precís i és mes ràpid, que no es repare sinó que es canvie la peça per una nova amb caràcter urgent i que el servei s’establesca amb total normalitat el més ràpid possible, si és possible avui o demà. 


ACTUALITZACIÓ: Tal com indicàvem, la idea de l'Ajuntament era restablir el servei de la grua el més ràpid possible. Avui divendres a les 2 vesprada ens han dit que estava ja reparada i el servei era de nou completament operatiu. 
 -

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias a la Cotorra por sus gestiones. Me consta que se están haciendo las gestiones necesarias para que la grua funcione. Muchas gracias. Germán Soler

Anònim ha dit...

Me gustaria que alguien me aclarara si la noticia de que la grua está operativa es cierta. Hoy dia 20 a las 12 no estaba funcionando.
Saludos, Germán Soler