L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 12 de juliol del 2012

Una més de Juan Cotino: expulsa a la diputada de Compromís Mireia Mollà del ple de les Corts.




El fet s’ha produït en el debat dels incendis d'Andilla i de Cortes de Pallars. El conseller de Governació, Serafín Castellano, ha dit que Compromís havia demanat en les esmenes al pressupost la retirada de tres milions i mig d'euros per a prevenció d'incendis. 

La diputada Mollà li ha dit des de l'escó que era mentida; Cotino l'ha cridada a l'ordre dues vegades perquè ell havia entès que havia dit mentider al conseller, després ha aturat el ple, ha demanat a la diputada que retirés les suposades desqualificacions a Castellano, però com Mollà li ha negat que l'hagués desqualificat, Cotino l'ha expulsada. Els diputats de l'oposició ho han criticat i s'han mostrat indignats, i els diputats de Compromís han acabat marxant del l'hemicicle.

El síndic de Compromís, Enric Morera, va intentar parlar però Contino li ha negat la paraula dient que “no hi havia res més a dir”. Als passadissos de les Corts, Morera ha dit que era fals que Mollà hagués qualificat de mentider Castellano. “Estem farts de la persecució als diputats del nostre grup. No callarem”. 

Cotino em pot expulsar, però ¿he de callar quan un conseller utilitza mentides com arguments per justificar la gestió als incendis?, ha dit Mireia Mollà al Twitter després de ser expulsada.

Més informació:

-