L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 19 de juliol del 2012

Tavernes serà una de les seus del primer Torneig Autonòmic de Tennis de Platja que comença dissabte dia 21



 La platja de Tavernes serà una de les seus de la primera edició del Torneig Autonòmic de Tennis de Platja organitzat per la Federació de Tennis Valenciana. Altres platges seus del torneig són Borriana, Moncofa, Oliva, Dénia, Xilxes, Mareny Blau, València i Gandia.

La nostra ciutat és una de les pioneres en la promoció d’una modalitat esportiva que està aconseguint molts seguidors en altres països mediterranis i caribenys. El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha manifestat estar “molt satisfet per implantar esta nova activitat de foment de l’esport i de promoció turística de la nostra platja”.

El regidor ha comentat també que en entrar a formar part del circuit autonòmic de tennis de platja aquestes nou platges són capdevanderes en la promoció de l’esport i la vida saludable lligada al turisme. “Esperem que esdevindrà un èxit de participació i complir els objectius marcats”.

Tavernes acollirà les partides del torneig a partir de dissabte, 21 de juliol, a les 10:30 hores del matí en la zona de Flamingo. Les bases del primer torneig es troben en la web www.tenisplaya.es. La inscripció per al torneig és de 8 euros la persona federada i 12 euros la no federada. Les categories són masculina i femenina, i els premis consistiran en medalles i material esportiu. La inscripció es pot realitzar el mateix dia del torneig en la zona de Flamingo de la platja de Tavernes.
-