L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

divendres, 20 de juliol del 2012

Compromís presenta la seua executiva nacional amb l’objectiu de continuar creixent i consolidat polítiques per defensar a les persones

El procés de consolidació i creixement de Compromís continua, a la ciutat de València, s’ha celebrat la primera reunió del Consell Executiu Nacional de la coalició, un òrgan format PER 21 membres que representen a les formacions polítiques i també als independents que hi participen en el projecte polític valencianista, progressista i ecologista.

Els portaveus de l’executiva seran Enric Morera i Mònica Oltra, mentre que els coportaveus de la direcció seran Joan Ribó i Juan Ponce. A més, l’executiva s’estructura en cinc grans àrees de treball.

Segons ha explicat en la roda de premsa Mònica Oltra, “hui és un dia molt important per a nosaltres i també, pensem, per a la societat valenciana en estos temps que patim els pitjors atacs als drets socials i democràtics dels ciutadans, uns atacs sense precedents i que també són inconstitucionals”.

Oltra ha fet una profunda reflexió sobre els problemes actuals que pateix la democràcia. Segons la portaveu de l’executiva nacional de Compromís, “la democràcia és una eina útil perquè els qui estan baix puguen respirar i en este moment se’ls ofega perquè l’1% de la població visquen per damunt de totes les possibilitats. No acceptem el trencament dels equilibris constitucionals i l’atac a la gent que no és la responsable de la crisi”.

En eixa sèrie d’atacs als drets socials i democràtics, Oltra ha assenyalat la decisió de Rajoy d’eliminar un 30% de regidors. Segons Oltra, “no suposa cap estalvi i la finalitat és per a retallar la democràcia, és la reacció del PP i del bipartidisme perquè no els ha agradat el que ha passat a Grècia i volen continuar al poder siga com siga”.

La presentació de l’executiva nacional de Compromís ha servit també per reiterar uns principis de la coalició, que està totalment en contra “de culpar als funcionaris del deute públic, dels atacs i la marginació cap a les persones dependents, de pujar l’IVA als que si paguen i no defrauden a hisenda o que es facen amnisties fiscals a qui més guanyen o més defrauden, mentre es perjudica més i més als honrats, als qui sostenim amb treball, esforç i diners el nostre país”, segons Oltra.

Per la seua part, Enric Morera ha assegurat que la coalició creix i millora, “anem a més Compromís com una alternativa progressista, ciutadana, honesta i valenciana a la crisi i per això cridem a més gent a participar en este projecte de regeneració de la política valenciana, que té com a principal priortat el rescat de les persones abans que els bancs. No podem permetre que es pague la desfeta amb la butxaca dels ciutadans”.

Amb un missatge molt clar, Morera ha advertit que Compromís no aposta per les velles estructures de partit i ha assegurat que la formació no vol “ni burocratitzar-nos, ni institucionalitzar-nos, no volem perdre la connexió que tenim amb el carrer”

- Nota de Compromís 
-