L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 24 de juliol del 2012

Encenen un canyar del Vaca




 Aquesta vesprada hem tingut un incendi en un dels canyars del riu Vaca, a espatlles del col·legi Alfàndec. El foc segons tots els indicis ha estat intencionat. Sembla ser que hi ha algú que vol que estem tot l’estiu amb l’ai al cor.


Fins el lloc s’han aplegat efectius de la policía local, funcionaris, quatre bombers  (no ens ho han especificat però suposem són els membres del grup de voluntaris de Protecció Civil) i membres de la guardia civil . 

El foc ha estat controlat de manera ràpida i només ha afectat una part de canyar com veieu a les fotografies. La nostra felicitació i agraïment a les forces de seguretat per la prompta resposta i bona tasca feta.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estava correguents per la zona i he vist sortir a 3 o 4 xiquets cridant. Estava lluny i no podria ni identificarlos, pero per estatura no deurien tindre mes de 12 anys.

Han ixit correguents 2 davant, cridant i diguent a 1 o 2 que anaven darrere: "fills de putes". Al minut el foc era gran.