L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 9 de juliol del 2012

PLENARI DE JULIOL: Reconeixement de crèdit per pagar factures d'anys anteriors



El plenari de la setmana passada va aprovar un reconeixement extrajudicial de crèdits per valor de 701.397 euros en factures impagades dels anys 2009-2010 i 2011.  Així, el govern municipal facilita als proveïdors el cobrament del deute que l’Ajuntament tenia amb ells d’anys anteriors.

El mateix alcalde, Jordi Joan, explicava en la sessió que d’eixa quantitat total, 639.541 euros s’estaven ja cobrant perquè les factures corresponents s’havien inclós dins del prèstec ICO firmat per l’Ajuntament amb eixe objectiu: pagar endarreriments d’anys anteriors.

Altres 30.815 euros són factures de proveïdors que no es van adherir al Reial Decret 4/2012, el Pla d’Ajust, i uns altres 30.940 corresponen a despesa corrent del 2011.

El reconeixement de crèdit que en facilita el cobrament va ser aprovat amb els vots a favor de tot el consistori, inclós el PP – ¡faltaria més tenint en compte l’any de les factures!- i és un pas endavant més dins de l’objectiu del govern municipal d’acurtar al màxim el temps de pagament per als proveïdors.
-