L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 16 de juliol del 2012

Mentre el PP retalla a funcionaris i desocupats,Telefónica renova el contracte a Iñaki Urdangarin per 1,5 milions anuals.


Telefónica ha renovat al delegat USA Iñaki Urdangarin fins el 31 de juliol del 2013, sense que haja pesar cap dels delictes que se l’imputen: prevaricació, malversació, falsedat, frau i blanqueig de capitals, i pels quals pot ser condemnat a 18 anys de pressó.

El marit de la infanta continuarà cobrant 1,5 milions any, altres 1’2 en espècie i si el despatxen li donaran 4,5 milions. Telefonica es fa càrreg del lloguer de la casa, la decoració, els bitllets d’avió a Espanya, del parc mòbil i part del personal d’escorta.

Segons El Mundo
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Vaig a vore si case al meu fill amb una infanta, es el treball més segur que hi ha en estos moments, més que funcionari...o no, perquè al pas que anem, Rajoy acaba fins amb la monarquía ,doncs quant el poble s'alçe no mirarà pèl ni perdonará als que facen però també als que conestisquen que facen, si no mireu que li va pasar al huelo del rei per deixar fer al dictador Primo de Rivera.