L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de juliol del 2012

La ciclista vallera Empar Felix Tur, campiona d'Espanya


 

La ciclista de Tavernes integrant de la selecció valenciana, Empar Fèlix Tur, es va proclamar dissabte passat campiona d'Espanya de contrarellotge per equips juntament amb Alba Teruel, Teresa Ripoll i Cristina Martínez als campionats d'Espanya de ciclisme escolar, celebrats en el circuit de la Morgal a LLanera (Astúries). La selecció Valenciana de fèmines cadets va avantatjar les seleccions de Catalunya i Balears en 9 i en 26 segons respectivament, en un circuit de 11,7 Km.

En la jornada de diumenge es va celebrar la prova de fondo en ruta de 41'5 Km en un recorregut molt exigent. En aquesta prova va arribar en primer lloc la ciclista catalana Esther Villaret, seguida a tres segons d'un grup de corredores, entre les quals estava Empar, que es van jugar el pòdium a l'esprint. Al final Empar Fèlix entrava en sisena posició, que juntament amb el segon lloc de Cristina Martínez i quarta de Mireia Orengo contribuïa al triomf per equips de la selecció Valenciana, que es proclamava així campiona d'Espanya per equips en ruta, seguida de Catalunya i Euskadi.


També cal destacar el paper del ciclista infantil Borja Altur seleccionat per a aquest campionat d'Espanya, que si bé no va tindre sort el primer dia perquè va sofrir una caiguda en la cursa en línia, el diumenge aconseguia la medalla de plata per equips en la modalitat de gimcana.

Enllaços i fotos  de les classificacions dels campionats d'Espanya de ciclisme en edat escolar.





 -