L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

diumenge, 1 de juliol del 2012

PREVI: A juliol, vuitena edició de "Pop al Carrer".








El Pop al Carrer, festival més petit del món, dedica la seua edició d’enguany —la huitena— als transterrats, per una banda, i als extraterrestres, per una altra, tot i que hi ha algun artista del pomell que ben bé podria estar en una banda i altra.


Els transterrats

Són un transplantament i una adaptació. Un empelt, una implantació. Un canvi de terra, un nou sòl. És, el transterrament, compartir gaudis, revessos, desvetllaments, esforços; versos, anversos,reversos, revelacions i forces; en un hostalatge que és llar i que exigeix «potencialitat creadora» (Adolfo S. V. en A tiempo y destiempo). El transterrat ve d’una màtria i decideix restar-hi en altra: trobar-se en el present, (a)prendre de la Història i, amb les seues històries, plan(t)ejar(-se) el futur.


Els extraterrestres (aterrats)

Vénen de l’espai exterior a la Terra, d’un nové Sol. És, l’extraterrament, aterrament extraterrestre, compartició de versos, anversos, reversos, revelacions i forces ultramundanes, en un alienatge que és llar i que exigeix «potencialitat creadora» (Alf SF en Fuera de tiempo). L’extraterrestre aterrat ve d’una Altària atemporal i decideix restar-hi entre nosaltres: trobar-nos en el present, prender històries com les de Don Quijote de Jamaica o els Teletubbies de l’Apocalipsi i, amb les seues llumenetes, fer-nos planar sobre el futur.

El cap de setmana del 20 i 21 de juliol extraterraran i es transterraran a la plaça de les Palmeretes (platja de Tavernes de la Valldigna, junt al Parc del Llac, zona de la Goleta). Podeu vore al poster els participants. Ampliarem la informació els dies previs.
 
-