L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 12 de juliol del 2012

Tavernes va celebrar amb brillantor el “Dia del Clot de la Font”




A pesar del caràcter laboral de la jornada, Tavernes no va oblidar les tradicions i va acudir al Clot de la Font a passar la vesprada, comprar el tradicional “torrat” i com no, alguns passaren part de la vetlada escoltant la música interpretada per Tramuntana Fusió Mediterrània, que obria oficialment la vintena edició del festival “Sete Sois, Sete Luas”. Entre els assistents, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan,  membres del govern municipal i alguns de l’oposició.

Bon ambient en el paratge emblemàtic de la Valldigna i bon “rotllo” entre els veïns dels pobles de la Valldigna que hi van acudir, car tradicionalment Simat i Benifairó també s’hi ha sumat sempre a la celebració del porrat. Les entitats excursionistes i muntanyenques de la comarca aprofitaren l’avinentesa per potenciar la nostra comarca, i els productes i també les senders es convertiren en protagonistes.

I com que és aigua passada i la festa va ser com havia de ser, només unes notes aclaratòries sobre la polèmica del rector i de la processó del Crist. Volem que la veritat sure i s’escampe.

Així, i per rebatre el que està argumentant el PP de que no hi ha hagut mai cap problema amb don José Vicente, recordar que els cartells ja estaven repartits i la programació tancada quan el senyor rector va dir que no podia assistir perquè tenia missa a la platja; també va informar als festers que la taxa per processó és de 300 euros (atenció: no estem dient que els va dir que ho havien de pagar, simplement els va informar) i que fins el dia d’abans no estava clara la seua presència en la processó i si es faria segons el trajecte tradicional. De fet, alguns assistents acudiren a la casa del sant i no a l’ermita.

Les coses van començar canviar quan la premsa es va ressò del que passava o igual va ser gràcies a la regidora del PP que la nit d’abans prenia un refresc amb don José Vicente.
-