L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 30 de juliol del 2012

La Fira de Sant Jaume 2012 es clausurava ahir




Ahir es va clausurar la Fira de Productes Valencians amb bon èxit d’afluència de visitants i estiuejants al llarg dels dies que ha estat oberta.  Ahir diumenge era el darrer dia, vam vore les parades bastant animades i era bastant la gent que, seguint la tònica de jornades anteriors, s’acostava a comprar alguna cosa de la gran varietat de dolços, formatge i embotit, així com olives, bunyols, mel artesana, plantes medicinals o ventalls pintats a mà que podies trobar.

També hi havia aquest cap de setmana l’al·licient afegit que es podia participar en una bona causa. Així foren molts els vallers que així ho consideraven i venta de llibres de segona mà organitzada per Càritas Interparroquial va estar molt concorreguda.

A les 9, el Grup de Balls Populars efectuava una “dansà” per l’avinguda principal com a cloenda de la fira.
-

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece que no habeis recojido bien la informacion,veraneo enfrente y lo que mas he visto han sido los cabreos de la gente por las denuncias de los coches estacionados en zona reservada,que me parece una rxageracion reservar 36plazas para los tenderos,por el resto todo normal como un domingo cualquiera.

Anònim ha dit...

O siga que reservar 36 places per als venedors el sembla una exageració? Quants venedors hi havia? Que eixien a plaça per venedor?

Estava senyalitzat la zona de no aparcar? Sí. ¿I per què aparquen?

De tot el demés que diu, jo ho he vist com tots els anys. Sin novedad.
Sembla ser que es la primera volta que veraneges enfront. a no ser que ara veges defectes on altres anys, fent i seguent tot igual, dies que era qualitat i ben fer.

Anònim ha dit...

Fa molts anys que veranetge asi,lo que no se es si tu veranetjes y si estas prop per a poder afirmar.si que estava senalat pero en plaques movils, lo qual la gent com edtaven les valles en tots els puestos menos en tenien que estar,pasava lo que passva y crec que en valles movils no es pot denunciar y sobre els aparcaments ixien per lo menos a tres per caseta y gent menos que altres anys.mes gent en zona wifi que alli

Anònim ha dit...

Tres per caseta?
36 places a 3 per caseta vols dir que hi havia 12 casetes en la fira?
I tu estas enfront? Ulleres el fa falta.

Anònim ha dit...

si tu saps les casetes que niaven perque no heu dius?crec que si tingeres rao eu diries.
si baix contar els aparcaments es per el motiu de les queixes,per curiositat y estiq comentant el que baix vore,
de vista millor que tu segur,perque no pots vore un escrit en diu algo que no vols lletgir,siguau mes realistes y no viviu de la fantasia.digua en la cotorra que no mes acepteu escrits positius.