L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 14 de juliol del 2012

Rabos de pansa, tones de rabos de pansa ( o, si voleu, continuen les mentires)


Una vegada més han fet el ridícul acusant al govern municipal de llançar aigües brutes de la depuradora a la Séquia Mare. Una acusació feta sense cap fonament, com després explicarem. ¿S’imagineu a l’alcalde i membres del govern llançant aigua bruta a eixa séquia? Doncs és més o menys el que un arriba a imaginar amb el titular d’un conegut blog que, una vegada més, torna a usar la mentira i la manipulació (i van...?) per criticar el govern local parlant de brutícia, contaminació i demés perquè afirma que  “el tripartit aboca bruta aigua a la Séquia Mare”.

I en el tema, com no, pel mig el PP que – ¡¡¡rabos de pansa per a ells!!!- demana al govern municipal que done explicacions pel presumpte abocament d’aigües brutes de la depuradora de Les Basses a la Sequia. Els populars diuen que eixe fet s’ha produït el cap de setmana passat i ha provocat olors per la platja.

¡¡¡Rabos de pansa per al PP!!! El PP ha oblidat que eixa era una situació que es donava tots els estius des de fa molts anys i sobre tot els caps de setmana, quan augmenta la població a la platja. ¡¡¡Rabos de pansa per a ells!!! que han oblidat que quan eren govern mai no han fet res per solucionar-ho, com molt bé els ho ha recordat la responsable d’Agricultura, Carme Canet, en manifestacions a la premsa.  La regidora posa el dit en la nafra quan els diu que ell, que coneixen per tants anys quan es pot produir,  han esperat el moment per fer la foto i atacar al govern.

Llegiu, llegiu, i passeu-ho bé!  Sobre tot amb la frase:  “Además, parte de las aguas fecales se desviaban hasta la conocida como Séquia Mare, ensuciando el agua”. I això, del 2008, no ho diu La Cotorra



I ara ve la segona part del tema, la que hem dit adés que explicaríem: ¿Culpable el govern municipal o qui gestiona la depuradora?  Perquè  hi ha un conveni subscrit de l’Ajuntament  amb la Diputació de València i és la Dipu qui gestiones les plantes depuradores de La Bassa i la Goleta, les dues de Tavernes. I és la Diputació, a través de la seua mercantil Empresa General Valenciana del Agua, S.A. (EGEVASA), qui porta a termini l’explotació de l’estació depuradora.  Per tant.... ¿Qui serà el responsable dels pressumptes abocaments d’aigües residuals, l’ajuntament o l’empresa explotadora de la depuradora?  Vosaltres mateixos!!! Està ben clar, no?

Esperem que l’assessor de la Diputació i exalcalde, Manolo Vidal, prenga cartes en l’afer i faça dos colps damunt de la taula i exigesca a EGEVASA, o siga a la Diputació, que això no torne a passar. No sabem si ho aconseguirà, però almenys que ho intente, que amb els temps que corren el sou s’ha de justificar.

I... ¡¡¡ perquè es partiu de riure!!!, el PP ho ha aprofitat per demanar a l’alcalde, el Sr. Jordi Joan, que treballe per la nova depuradora. Ja hi som!!! Volen que treballe l’alcalde en una obra fantasma  en la qual sembla ser qui no creu ni la Generalitat –per ara- perquè  no ha posat ni un euro en els seus pressupostos. A vore si al final resulta que la firma del conveni en l’any 2009 només era per la foto.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I tenen el valor de fer notes de premsa, sobretot després del que conteu de l'any 2008.
Que fort! 16 anys sense moure un dit i ara volen vendre la burra.

Anònim ha dit...

Que poca vergonya que tenen!!! Son uns manipuladors!!!

Estruch ha dit...

Doncs si, estàn demanant explicacions i solucions a qui no deu, que li els demanen a eixe senyor baixet i amb mala llet que tenen al cap de la Dipu : I es que tot no val per fer oposició, jo al menys així eu entenc, els està vegent el plomero dia a dia, davant la falta d'arguments, tonteríes a mansalva : Menys mal que un poquet més a l'esquerra hi han altres opcions...