L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de juliol del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: El carril bici de l’avinguda



Ens escriu un bon amic, usuari de la bicicleta i que aprofita tot el que pot allò de “les bicicletes són per a l’estiu”. Volem dir que fa de la bicicleta, segons ens conta, el mitjà de transport per l’avinguda.

Agrairia que es senyalitzara el carril bici de l´avinguda, ja que sempre està ple de vianats, que de segur no saben que estan passejant pel dit carril. Sols caldria unes pintades del dibuix d´una bici o uns cartelles menuts a les voreres” ens diu al seu correu electrònic.

Espere que ho feu saber a l´equip de govern i que es puga passejar tranquil per l´avinguda sense haver de sortejar a ningú. Gràcies”.

Doncs queda dit. I tranquil que els arribarà la teua petició, perquè sabem ens lliguen. El govern i l’oposició.  Gràcies a tu, amic! 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la raó.
L'altre dia anava per al Avenida i no sabia que hi havia un carril bici.
Senyalitzat millor.

Anònim ha dit...

si és un carril bici, tenien que haver-lo senyalitzat abans de fer entrega de l'obra. És possible que algo no els lligara i no tiraren avant. Conforme està, és un troç d'avinguda pintat, però res de carril bici.